Not So Readers

Seha's Residence

Monday, November 5, 2012

Satu Dua Tiga One Two Three


Assalamualaikum :)

Tadi pegi ekspo minggu ekonomi umt ngan niza :)
ada 2 tempat.
satu kat kompleks sukan satu lagi kat blakang hepa :)
aarrggghhhh!!
rambang mata tau tak! =..='
rasa nak sambar semua yang ada kat situ.
barang is super murah :)
berpinar-pinar mata.
tapi akal masih waras pikir mana yang perlu dan mana yang tidak. *tetibe rasa diri ini semakin matang*
mula-mula pegi kat kompleks sukan dulu.
tapi takde yang berkenan.
then, pegi blakang hepa plak.
kat situ best gileeeeeee.
bag lawa-lawa tapi disebabkan baru je beli bag ari tu, so marilah kite beli bende lain plak :) *see!matang tak matang tak???*
masa tengah meronda-ronda seperti polis trafik, tetibe mata ni terpandang something yang rare sesangat dan susah nak jumpa kat ekspo-ekspo gini.
each sepuluh hinggit hokek.
teros laju-laju masok booth tu ngan niza.
mula-mula, pilih satu je.
tapi tetibe perasaan tamak tu datang, teros beli 3 skaligus :D *sudah nampak gelojoh disini*
guess what!!
after sesi tawar-menawar, i've paid RM26 only for those three okeh :D
tetibe nak kasi award kat ayah sebab selalu ajar macam mana nak manis mulot bila beli barang :D
kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah. okeh tak lawak!
so, tak sabar nak balik perak khamis nih and tunjuk kat ayah benda yang kite baru beli nih :D
nak eksyen kat ayah yang anak dia dah pandai berdikari :')
yelah...
selalu beli bag kasot tshirt MAKANAN je :)
skarang sudah pandai beli yang lain daripada yang lain :')
nak bagi award kat diri sendiri jugak volehhhh??? :D
meh tengok bende bende bende yang dibeli tadi :')




love love love :')
love at first second third sight tauuuu :')


 
tak saabaaarrrrrr nak pakai tunjok kat ayah mama adek5 :)
mari packing baju-baju nak balik kampung sekarang jugak. *ehh??!*
ok lah :)
nak tengok cerekarama kat youtube.
sebab esok takde test. *yabedabeduuuuu!!!*
selamat malam :)
sleep well :)
assalamualaikum :)



p/s : lupe nak bagitau barang apa tu :) hurmmm...buat-buat lupa lagi skali volehhh??okbai!








3 comments:

cik nana said...

comel la love2 n dot2 ni. ape ni? kain cotton ke? hikhik

Nenek Sayha said...

nnt nenek buat entry baru bile pkai love love love tu keyh :D hikhikhik

Ammelia Yusoff said...

love love tu comey. murah nye beli, jeles jeles