Not So Readers

Seha's Residence

Saturday, September 14, 2013

Rasa Lain


Assalamualaikum.

after so long.
so so long.
alhamdulillah.
still ingat password belog.
hahaha.
new sem baru je start.
and i'm a final year student :)
lots of work kena buat.
final year project of course!

rasa lain sebab belog pon dah tukar nama.
rasa lain sebab jumpa kawan baru.
rasa lain sebab selama ni tak penah sedar.
rasa lain sebab lalui kehidupan baru.
rasa lain sebab selama ni aku tersasar jauh.
rasa lain sebab Allah sedarkan sementara mata masih terbuka jantung masih berdegup.


satu je aku harapkan.
moga terus istiqamah.



Friday, July 12, 2013

#Ramadan#Fasting#Happyfamily

Assalamualaikum.


i turned the big one (not ayah) into fish and not-so-chips. 
cause i replaced it with onion rings. 
eat with baked creamy broccoli mashed potatoes and croutons (baked breads) salads. 
not forget the mayonnaise. 
now i know what to cook if ayah brings ikan besar balik rumah.
actually ni lauk buke smalam :P


 #ramadan#fasting#happyfamily

sajo-sajo nak bg terlioq
deliciousooo bak hang.
happy fasting uolsss.
puasa penoh, no skip2 hokek.

Saturday, March 2, 2013

What happen to me?

Assalamualaikum.

tak tahu lah kenape mata ni susah sgt nak tido.
hari ni demam.
panas tapi tak panas sangat.
dalam demam-demam pon sempaattt lagi pegi beli baju.
hewhewhew.
ai is perempuan.
perempuan dengan baju macam adik-beradik.
alasan sangat kan.
disebabkan nenek demam hari ni.
makanya aini lah yang memandu motosikalnya while nenek membonceng dibelakang.
huiiihhhh.
skema sangat.
hurmmm.
nak paksa mata nih pejam jugak.
nunite peeps!


p/s : autopublish.hewhewhew.








Thursday, February 28, 2013

Little Gifts


Assalamualaikum.

tadi i just got little gifts from niza :)
i wondered what is it.
sebab niza dah terkantoi haritu :D
hahahaha.
now baru tahu.
patutlah dia cakap "ko takkan terpikir pasal benda tu".
yup.
and she's true!

Dear Nor Aniza Binti Nordin.
thanks for the long-writing card.
the words make me glad and happy to have u as a friend.
a very good friend.
and of course my bestfriend.
insyaAllah my Jannahfriend too.
lillahi ta'ala.
i love you Nor Aniza Nordin.
please guide me to be a 'beautiful' person like you.


Little gifts!