Not So Readers

Seha's Residence

Tuesday, November 27, 2012

Pembetulan yang Tersangat Kagum


Assalamualaikum :)


Ingat lagi tak Nenek ada cite pasal durian crepe a.k.a. bantal durian semalam???
haaa....
Nenek order kat Encik Ayub penjual durian crepe yg MasyaAllah sodap gilos tu.
dalam entry tu Nenek cakap wife Encik Ayub yang buat durian crepe yg Nenek makan semalam.
tapiiiiiii.....
rupa-rupanya bukan kottt....
Encik Ayub tu sendiri yg buat semua durian crepe yg orang-orang order kat dia :)
ai is KAGUM sangat-sangat.
tekejot opocot Nenek masa tanya dia tadi time ambek durian crepe yg coursemates Nenek order kat dia.
but, for the next two week, Encik Ayub kena stop buat durian crepe ni kejap sebab wife dia kena pegi Ireland :)
so, dia kelam-kabut sebab takde sapa nak uruskan anak-anak dia :)
ok lah :)
itu je kot nak cite.
sebab masih KAGUM lagi dgn kehebatan Encik Ayub buat durian crepe a.k.a. bantal durian yang sedap sangat-sangat gebu-gebu montok-montok ittew :)
enjoy your night dear :)
Assalamualaikum :)






 

2 comments:

Mr_Komeng said...

nak menuntut ilmu En.Ayub lahh gini :D kaaan??

Nenek Sayha said...

boleh sangaaaattt :D