Not So Readers

Seha's Residence

Monday, September 24, 2012

A Year For Us :)


Assalamualaikum :)

24th September 2011 :) its been a year for us :) yeah! i know! baru setahun :) panjang lagi kehidupan kita kalau nak dibandingkan dgn setahun tu...tapi selama setahun ini jugak lah i tried to know him better and same goes to him :) Alhamdulillah :) pejam celik pejam celik rasa mcm baru semalam balik dari Pulau Bidong :) exactly! we met at Pulau bidong during 'Survival Laut UMT' :) we're in the same group :) who knows we actually went to the same matriculation :) Matrikulasi Perak :) its all about fate :) rezeki dari Allah yang kadang-kadang kite sendiri tak sedar akan kehadirannya :) bila umur makin meningkat, fikiran juga harus matang seiring dengan peningkatan usia :) kami masih dalam proses mengenali hati budi masing-masing :) cuba mencari keserasian untuk saling melengkapi :) we have our own past :) our own experienced :) tak perlu kita ungkit semua tu :) kejar masa depan :) kejar cita-cita :) dan kejar impian kita :) but we always remind each other that family and friends will always be our priority :) mereka adalah insan-insan yang ada bersama kita before we met :) its easy people :) if we think about others, they'll think about us too :) tiada apa yang diharapkan :) cuma sebuah perkenalan yang indah buat kami berdua :) 



all written in here
about you and me
how we met 
when we talk 
what we wish
:)




Goodnight peeps! :)







3 comments:

a.z.i.e.r.a said...

Tak pernah nampak pun buku ni seha..takpe2..nanti i curi2 baca kayhh..hahahhahaa :D

Nenek Sayha said...

sengal mu teng :D
haruslah ak simpan dalam peti besi :D bhahahahaahahahahahahahahahahhahahaha :D

nourash! said...

salam kenal.